Hypotheek

Een huis kopen is vaak een ingrijpende en grote stap, al was het alleenmaar vanwege het feit dat het één van de grootste uitgaven in uw leven is. De aankoop van een huis is dan ook van grote invloed op uw persoonlijke en financiële toekomst. Daarom is het verstandig om u uitgebreid te laten informeren door een specialist.

Voor een gedegen en geheel onafhankelijk advies, verwijzen wij u graag naar de specialisten van het bedrijf Geld in Huis. Deze onderneming is de laatste jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een 10-tal vestigingen in Groningen en Drenthe. Ook aan de Beneluxlaan 1a te Stadskanaal heeft Geld in Huis een vestiging die wordt vertegenwoordigd door Guus Ronde. 

Naast erkend hypotheekadviseur is Guus Ronde ook Hypothecair Planner. Dit is een selecte groep hypotheekadviseurs die zich hebben gespecialiseerd in complexe financiële situaties.

Uw persoonlijke omstandigheden - nu en in de toekomst - vormen het uitgangspunt voor een goed hypotheekadvies. Geld in Huis houdt rekening met die veranderende omstandigheden. Want uw huis is een investering in de toekomst.www.geldinhuis.nl, tel.: 0599-711 380