Van Beilen Makelaars, een nieuwe naam voor een "oude" bekende in de makelaardij in de Kanaalstreek

Johan van Beilen is ruim 19 jaar actief in het makelaarsvak en sinds 1996 beëdigd NVM makelaar en voor de start van zijn eigen kantoor jarenlang werkzaam geweest als kantoorleider van een toonaangevend NVM makelaarskantoor in Stadskanaal.

Gedreven en actieve marktbenadering en werkwijze met aandacht voor u en uw te kopen of verkopen woning. Het kantoor heeft aandacht voor al uw vragen of opmerkingen. Voor onze klanten nemen wij graag meer dan de gebruikelijke tijd en dat kan ook op afspraak 's avond of op zaterdags.

Onze persoonlijke uitdaging zit in tevreden klanten; zowel onze opdrachtgevers als de kopers van onze woningen; onze toekomstige opdrachtgevers.

Aandacht is ons motto en bepaalt in overwegende mate onze manier van werken. Vanaf de bezichtiging, via de onderhandelingen tot aan de overdracht bij de notaris van een verkochte of aangekochte woning. Daar kunt u op ons rekenen, daar mag u om vragen en ons op afrekenen.

Ons is niets te veel, maar wel alles binnen de regels van de opdracht en de juridische en wettelijke kaders van ons uitdagende vak. Onze uitdaging is dat onze klanten tevreden zijn en vertrouwen hebben in onze dienstverlening.

Kijk gerust rond op onze site en schroom niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord, ook buiten de gebruikelijke kantooruren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0599 - 696 303 of buiten kantooruren op 06- 315 315 04 (Johan van Beilen).

Openingstijden
 
Maandag tot en met vrijdag: 8.30 - 17.00 uur
Iedere 1e donderdagavond (koopavond) MAKELAARS SPREEKUUR: 18.00 - 20.00 uur
Zaterdags en 's avond op afspraak

 

Van Beilen Makelaars

Kantoor Vestiging Van Beilen Makelaars

Adresgegevens

Beneluxlaan 1 a
9501 CT Stadskanaal
KvK nummer: 64167410
BTW nummer: NL855552104B01

Routeplanner